Eskoop Sanayi Sitesi

Türk Öğün, Çalış, Güven!

Firma Detay

ÖZSAĞLAM MATBAACILIK LTD.ŞTİ.

ÖZSAĞLAM MATBAACILIK LTD.ŞTİ.
Firma Adresi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Eskoop Sanayi Sitesi A2 Blok No: 70 Başakşehir – İstanbul / Türkiye
Firma Telefon +90 212 513 10 50
Firma Fax 
Firma Web Sayfası www.ozsaglam.com
Firma Email siparis@ozsaglam.com
Firma Sektörü Ofset/Matbaa
Firma Hakkkında 

Sektördeki tecrübesi, basarısı, profesyonel ekibi ve yeterli donanımıyla matbaacılık reklam ve promosyon alanında faaliyet gösteren üretim sektörüne ait bir sirketiz.

Günümüz ekonomik sartları göz önünde bulundurularak en optimal maliyet hesapları yapılmakta, müsterilerimize her zaman en ekonomik ve en kaliteli hizmeti sunmak gayretiyle toplam kaliteyi hep daha ileriye götürmek anlayısıyla çalısmaktayız.

Firmamız bu sektördeki yeri itibarı ile almıs oldugu sorumlulugun önemini çok iyi bilmekte ve titizlikle uygulamaktadır. Hızlı gelisen ve globallesen dünyadaki tüm teknik ve endüstriyel yenilikleri takip ederek kendimizi sürekli yenilemekteyiz.

Reklam ve tanıtım sektöründe her türlü imalatı kendi bünyesinde bulunduran firmamız öncelikle tasarım ve sunumu ön planda tutarak, baskı öncesi, baskı ve baskı sonrası hizmetleri olarak faaliyet göstermektedir.

Reklam ajansları ve 300’ün üzerinde sirketin tasarım ve üretim sürecinde birlikte çalısmayı tercih ettigi firmamızın öncelikli hedefi; dogru personel dogru teknoloji ve “kosulsuz müsteri memnuniyeti” anlayısını koruyarak gelisimimizi sürekli kılmaktayız.

Üst