Eskoop Sanayi Sitesi

Türk Öğün, Çalış, Güven!
Sosyal Tesisler

Sosyal Tesisler

ESKOOP ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ

ESKOOP Sanayi Sitesinde Atatürk Kültür Merkezi yer almaktadır. ESKOOP Sanayi Sitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde 1 adet toplantı salonu ve 1 adet konferans salonu bulunmaktadır.

Toplantı salonu ve konferans salonu bulunan Eskoop Atatürk Kültür Merkezinde her yıl birçok seminer, toplantı, kültürel, sanatsal ve sosyal etkinlikler yapılmaktadır. Ayrıca İ.O.S.B’ye mensup sanayi sitelerimizin genel kurulları da burada yapılmaktadır.

ESKOOP SÜS HAVUZU

Ayrıca kültür merkezi önünde bulunan süs havuzu çevresinde her yıl katılımcılara geleneksel iftar yemeği verilmekte olup bu şekilde sosyal ve kültürel anlamda başarılı çalışmalar yapılmaktadır.

ESKOOP LOKALİ

Yine ESKOOP Yönetim binasında katılımcılara ve personellerine açık bir ESKOOP lokali bulunmaktadır. 2 adet deneyimli aşçı ve 4 adet personeliyle kaliteli, sağlıklı ve birbirinden lezzetli kahvaltı ve yemekleriyle sürekli hizmet veren bu lokalde hijyenik koşullarda ve kaliteli hizmet verilmektedir.

ESKOOP RESTAURANT/CAFE

ESKOOP Lokali dışında sanayi sitesi içerisinde 1 adet restaurant yer almakta olup, bu restaurantta tüm katılımcı ve personllere sağlıklı ve kaliteli kahvaltı, yemek ve kafe hizmetleri verilmektedir.

Top