Eskoop Sanayi Sitesi

Türk Öğün, Çalış, Güven!

Firma Detay

ALKA MATBAA HİZMETLERİ İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

ALKA MATBAA HİZMETLERİ İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
Firma Adresi Ziya Gökalp Mahallesi, Eskoop Sanayi Sitesi, A2 Blok No:74, 34490 İkitelli Osb/Başakşehir/İstanbul
Firma Telefon (0212) 549 00 23
Firma Fax 
Firma Web Sayfası www.alkaselefon.com
Firma Email info@alkaselefon.com
Firma Sektörü Ofset/Matbaa
Firma Hakkkında 

ALKA MATBAA HİZMETLERİ İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

1997 yılında kurulmuş olan firmamız bu sektörde Türkiye'nin önde gelen firmalarındandır.Kuruluşumuzdan bu yana müşteri memnuniyeti ve kaliteli üretim yapmayı birinci tercih olarak gören firmamız, günümüzde 1400m² 'lik kapalı üretim alanında hizmete devam etmektedir.

Misyonumuz/Vizyonumuz 
Alka Matbaa müşteri, çalışan ve tedarikçi memnuniyetini en üst düzeyde tutarak kalite standartlarında ürün ve hizmetler sunmayı benimsemiştir. Bu doğrultuda müşterileri, çalışanları, tedarikçileri için sürekliliği, güvenirliliği tercih eden, topluma ve çevreye duyarlı bir kurum olmak temel hedefimizdir. Müşterilerimiz için farklılık yaratmak, bizden beklentilerine ürünlerimizin, çalışanımızın ve hizmetimizin kalitesi ile karşılık vermek temel ilkemizdir. 
Kalite Politikamız 
Yönetim ve üretim fonksiyonlarının etkin, verimli ve müşteri odaklı çalışmasını sağlamak üzere kurulmuş olan kalite yönetim sistemimiz, tüm firma çalışanlarının katılımı ve yönetimin desteğiyle toplam kalite yönetimi hedefine ulaşılmasında temel taş görevini üstlenmektedir. Tam müşteri ve personel memnuniyetini sağlamak, Sıfır kusur yüzdesi ile üretim düşüncesi politikamızdır. 

Üst